Selecteer een pagina

Als u de Silent Studio Trailer huurt  dan zit daar standaard de mobiele koptelefoon kar bij, 1 spreek microfoon op standaard en een mengpaneel.  Uiteraard is de trailer voorzien van verlichting; aan de voorzijde twee keer drie spots boven en onder, onafhankelijk met een dimmer zachter of harden te zetten.

Bij de achterwand hangen zes spotjes die van kleur kunnen wisselen, de afstandbediening ligt in de kar. De trailer is ook voorzien van een continu toestroom van verse lucht, een installatie die aan de voorkant zit ingebouwd. Dit kan ook worden uitgezet.

Mobiele Koptelefoonkar

De Silent Studio Trailer wordt geleverd met de mobiele koptelefoon kar. Goed voor 100 koptelefoons, die na gebruik in de drie kratten kunnen worden gelegd die in de kar staan. Zo blijft alles netjes en overzichtelijk. Uw gasten kunnen ook makkelijk een koptelfoon pakken en weer terugleggen.

Maten van de Trailer

Dit zijn de maten van de Silent Studio Trailer:

Binnenkant:

Hoog:    202 cm

Diep:     235 cm

Breed:   110 cm

Buitenkant van de Trailer:

Hoog:    270 cm

Lengte bak:     310 cm

Lengte totaal met dissel:    450 cm

Breed totaal:    175 cm

Techniek in de kar

De Silent Studio Trailer wordt geleverd met een mengpaneel die voor in de kar zit ingebouwd. Het gaat om het mengpaneel Liverack 10, zie foto.

Standaard zit er bij verhuur van de Silent Studio Trailer, dit mengpaneel met één Shure SM58 spreek microfoon aan een XLR kabel op kanaal 1. Samen met een chroom statief met voet.

Er zijn dan nog enkele kanalen waar u meer microfoons of audio kan aansluiten. Het is ook mogelijk om een bluetooth apparaat aan te sluiten voor muziek. Wilt u meerdere microfoons, laat het ons dan weten, dan verwerken we dat in de offerte.

Silent Sound Trailer

Contactpersoon: Tom Sligting

065 026 5 620

tomsligting@me.com